У 1893 році Др Аугуст Оеткер визначив точну кількість розпушувача, необхідне для 500 г борошна і розфасував продукт в пакетики по 10 г. І ось вже більше 100 років розпушувач тіста Dr. Oetker допомагає господиням надавати тісту об’єм і рівномірну пористу структуру. Розпушувач тіста на відміну від соди не залишає запаху.
Згідно закону до продуктів, які вимагають обов'язкового маркування відносяться:
які містять глютен зернові, тобто пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, пшениця сорту «камут» їх гібридні культури,
ракоподібні,
яйця,
риба,
горіхи,
соєві боби,
молоко та молочні продукти, що містять лактозу,
горіхи, тобто мигдаль, фундук, волоські горіхи, кешью, пекан, бразильські горіхи, фісташки, горіхи макадамії і горіхи Квінсленд,
селера,
гірчицю,
кунжут,
діоксид сірки, присутній в концентрації більше 10 мг / кг або 10 мг / л
люпин та
молюски та продукти з них.
На 100 г вмісту упаковки | |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) |
330кДж 78ккал |
Жири | 0г |
з яких насичені жирні кислоти | 0г |
Вуглеводи | 19.3г |
з яких цукор | 0г |
Маса нетто: 10g