З Желфіксом 2:1 від Dr. Oetker Ви можете приготувати особливо фруктові та менш солодкі варення, джеми, конфітюри та желе. Для приготування Вам потрібно буде фруктів або соку приблизно в два рази більше, ніж цукру, необхідного для збереження ваших заготовок. Вам потрібно одну упаковку Желфікс 2:1, 1 кг підготовлених фруктів та 500 г цукру або 750 мл фруктового соку для желе та 400 г цукру. Для виготовлення желе, можна також використовувати будь-який придбаний в торговій мережі сік або нектар (крім виноградного).
Желфікс 2:1 від Dr. Oetker моє у складі желеутворюючу речовину - рослинний пектин, який виробляється з яблук і цитрусових.
З ним, Ваші консервовані креативності завжди вдаються!
Згідно закону до продуктів, які вимагають обов'язкового маркування відносяться:
які містять глютен зернові, тобто пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, пшениця сорту «камут» їх гібридні культури,
ракоподібні,
яйця,
риба,
горіхи,
соєві боби,
молоко та молочні продукти, що містять лактозу,
горіхи, тобто мигдаль, фундук, волоські горіхи, кешью, пекан, бразильські горіхи, фісташки, горіхи макадамії і горіхи Квінсленд,
селера,
гірчицю,
кунжут,
діоксид сірки, присутній в концентрації більше 10 мг / кг або 10 мг / л
люпин та
молюски та продукти з них.
На 100 г вмісту упаковки | |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) |
1178кДж 277ккал |
Жири | 0.3г |
з яких насичені жирні кислоти | 0.3г |
Вуглеводи | 58.4г |
з яких цукор | 57.1г |
Білки | 0.7г |
Маса нетто: 25g